VEM gav mig en DRINK?

Jag köper öl för att jag tycker det är gott! Drinkar funkar det med men jag föredrar att vara utan dem för man mår sååå dåligt dagen efter.

VEM sjutton ger mig en drink? HUH! Elakt..

Okej jag ska iallafall flytta till andra sidan jorden! VÄRLDEN är FÖR liten.. Mars kanske? Hade de inte hittat vatten där? Jag kan vara den första att flytta dit..

Springer på en nisse som jag inte sett på ÅR.. Han såg likadan ut fast äldre förstås.. Jag blev så chockad att han fråga om jag va skitfull eller bara chockad haha

SEN då står *pip* och totaaaaalt fuckar upp mig hjärna! INTE OKEJ! Från och med nu så blir det inget sånt snack mer.. Just mutual friends...

Vet ni vad det bästa av allt är? Första nissen och andra nissen kände varann väl.. Det händer bara MIG!

Men jag hade jätte trevligt igår! Tack flickor!

Puss hej

Storstädat i timmar

Jag började med att dammsuga i en timme men hann inte klart innan jag stack till Stäket för att käka. När jag kom hem vid 21 började jag igen och vid 23 var jag nästintill klar! Så mycket fräschare nu när det är rent.

Dock skippade jag ena rummet lite halvt om halvt just för att det är för mycket skräp där inne.

Dammsugit, moppat och dammat! Varsågod Jari detta var din julklapp.

Imorn är det julafton. Först ska jag till Uffe och sen på kvällen möter jag upp Carro och så ska vi ta en liten svängom i sköna gröna Jakan.

Juldagen vet jag inte vad som händer än. Återstår att se!

GOD JUL folket
 
Puss hej

Att så lite kan göra så mycket...

Ok lite och lite det är en tolkningsfråga. Kan iallafall säga att jag nu är nöjd för tillfället och kan nu åka till Stockholm imorn.

Det är just det, att en sådan liten grej kan få en att till och med Må bättre. Piggare vette fan men gladare och med en min som fastnat som säger "nöjd".

Vad sa du "Jäddan"? 3 veckor sen blir man tokig? haha Bra att jag bara är i Stockholm i 2 veckor då..

Puss hej

Facebook e skrämmande ibland

Fyy va läskigt. Sitter och lallar på Facebook i väntan på mat och ser två ryggtavlor som någon kommenterat på. Och det är ju alltid skoj och titta på lite roliga bilder speciellt när man ser ordet "kryssning" med i rubriken.
Klickar vidare och tittar lite flyktigt och kommer förbi ett kort där jag kände igen en snubbe. Vad ställer man sig för fråga då? Jo Hmhm "kliar sig i håret" vem är det och var i hela fridens namn har jag sett honom?

Klickar vidare för att se om minnet blir lite bättre och JO minsann det blev det.. Det va snubben från Garbo, av alla ställen! Han som va otroligt skum efter en stund.. haha Det jag minns mest var alla tattoos faktiskt.. Och att Erica tyckte hans ena polare va som hon säger "sexigt smutsig" eller är det "smutsigt sexig"? ja ja nåt sånt!

Det var den gången Erica somnade och vi blev smått visade dörren! HA HA

Läskigt va det iaf! 

Hela fadderullan

Klockan 10 skulle rörmokarn komma eller ja nån iallafall. Halv elva dyker nån nisse upp med en mätare, han skulle mäta om det var nån fuktskada men det gick ju inte eftersom golvet var blött för det droppade fortfarande.

Han ringer nån som får ringa nån och då dyker två andra nissar upp och börjar lalla i köket. JAG BAKAR! Ja ja nu stå de där inne och håller på. Jag tror de vill se hur många de får in i mitt kök för nu kom ytterligare en till. haha

Han som ska mäta fukt kommer nångång innan 17. Hallå jag ska ju till Johanna och laga pastasallad och sen e det ju fest!

Mina pepparkakor började iallafall se bra ut. Får se hur de e när de drar! haha

Puss hej

NU fattar jag vinken...

Ja Nu först fattar jag vinken. Tog en stund men femkronan ska väl ramla ner nångång hehe

Puss hej!

Julskinka

Nu är årets första julskinka i ugnen. Hade helst velat koka den själv men men nu blev det en färdigkokt! Griljerat den har jag iallafall gjort.

När jag kom hem från Willys trampade jag i vatten i köket. Elementhelvetet hade läckt vatten över halva golvet. Fick panikartat ringa nån slags jour och en nisse kom förbi och lalla lite en stund. Nu droppar det lite mindre och imorn kommer en röris hit. Jag sa lite snällt att 07 inte var aktuellt så nu kommer han runt 10. Tack!

Igår var det en blöt lagfest. Riktigt trevligt och "jag har aldrig" är en rolig lek när man inte känner varann. hehe

Imorn är det Johans inflyttningsfest/rockfest/julfest. Blir nog en höjdare med utgång. Jag jobbar ju dock alla lördagar men det ska nog gå bra.

Puss hej

Lagfest

Ikväll ska vi träffas 18:30 för att äta på grekrestaurangen på Gamlegården. Sen blir det nån förfest lr nåt innan kåren. Känner väl lite sisådär för att gå på kåren men ja don´t worry be happy..

Det sura är hur man ska ta sig hem mitt i natten! Det löööööser sig.

Puss hej

Man ska träna i svarta byxor!

Okej jag hade inte svarta byxor på mig men jag var fullt medveten om det och fick faktiskt låna Johannas tröja på vägen ut men snubben i beige!  OH MY snacka om att svettas i baken.. Svart tack, för allas skull ska man träna i svart ned till!

Men duktiga har vi varit. På fredag blir det simma och lite bubbelbad sen mat och sen Johans fest!

Puss hej

Fy!

Jag har varit såååå dålig och inte tränat på 3 hela veckor! Idag skulle jag och Johanna gå på Core 18:20 men den hade de flyttat på.. suck.. Men det blir en runda på gymmet, trampa lite maskin!

Lagar köttfärslimpa just nu sen bär det av till gymmet. Vi åker bilen dit haha

På onsdag ska vi ha lagfest. Det betyder alltså det lag jag är med i på kåren. Det är inte stort och det e helt nytt. Vi ska ut och käka och sen dricka lite och sist men inte minst ska vi ut på kåren. Jag börjar dock 09 på torsdagen så det blir antingen väldigt lite alkohol (humor) eller hem tidigt, ja tidigare då!

Säger bara än sak, ensamhet är så underskattat men en kram nångång ibland behövs iallafall.

Puss hej




VIN finns i glögg

Asså jag sitter här med huvudvärk och det kan inte ha med ölen å göra.. Neh serru det är ju VIN i glöggen! VIN VIN VIN fyyy inte bra. Det är vin som blåser hjärnan ren på minnen..
Stod och prata med Glenn? Qué? Ja ja fullt möjligt men fråga mig inte om vad som sas..

Tog mitt snack med Johan igår.. Jag tror det sluta bra iaf..

Nu ska jag till konsum och köpa mig chips och dipp.. Riktig bakisdag ska jag ha!

Puss hej

Seriösgunnar!

Var i hela fridens namn är mina kameraväska? Den har ju omöjligt fått ben och knallat här ifrån! Sist jag såg den var nog några veckor sedan. Kameran vet jag var den är, den ligger på köksbordet bland allt annat skit. Men var är väskan med sladden?????

Det som är lite skoj tycker jag det är när man blir influerad av andra och influerar andra med sina ord. Tex Seriösgunnar, det var tydligen från Kaj eller hur var det?

Jag hörde här om dagen Hanna nästan säga: Skoja min doja. HAHA Men var fan kan jag ha fått det ifrån? Kan det vara så att jag själv hittat på det? Det låter nästan lite tragiskt då.. hehe

En annan sak jag vet att jag säger en del det är What the F... Min mamma har sagt att man inte ska svära.
Fy för sören är något jag fått från min mamma tror jag. Och det roliga med det är att när Jag säger det så känns det som en svordom (så länge har jag alltså använt det).

COME ON används ganska flitigt när man känner att WHAT THE F va det där för nåt!? hehe Om ni förstår...

Vad finns det mer för skoj man säger? Jo, Oh my lord eller oh my har det blivit på sistone. Har man blivit så lat att man inte ens orkar säga hela meningar?

Sen finns det ju alltid en massa ord man använder.. Och självklart egenpåhittade och påklistrade av andra.

MEN WHAT THE F ÄR MIN KAMERAVÄSKA!!!! Blir tokig! Har ju storstädat flera gånger nu.. Tror jag snart börjar gråta.. HA neh bägarn är inte full än. DET är DET som snus gör. Snuset välter omkull hinken!

Okej tillåt mig att förklara... När det händer små saker som går en på nerverna eller nåt går emot en, dvs motgångar. Då läggs de lite på hög i en hink och när den hinken är full så brister det. Nu för tiden har det brustit ut i gråt  men det kan även bli i ilska men ja det är alltid något tiden får utvisa. MEN det jag nu skulle säga var att en SNUS välter omkull denna hink så lite ramlar ut.. Dvs den blir inte helt tom. När blir den det? Kanske när allt som ligger där i är avklarat... Kan nåt ligga kvar för jämnan? hmhm Ja ja

Snusen är alltså viktig för att klara av det som inte känns bra. Den skit som lägger sig på hög där i hinken! Tur att jag har en snusdosa då som kan hjälpa mig när man känner sådär runt diafragman. Den där känslan, som man nästan kan ta på, som man verkligen kan KÄNNA krypa sakta men säkert uppåt genom bröstkorgen och upp i halsen. Antingen fortsätter den vidare till ögonen och man fäller en tår eller så stannar känslan runt mun och man spyr en massa elakheter.
Men denna känsla kan istället för att krypa uppåt genom bröstkorgen istället lägga sig som en dimma i magen, precis under diafragman. Den känslan kan kallas oro i andra situationer...

Nu ska jag hoppa i duschen sen ska jag ner till centrum och möta upp Johanna och kanske Hanna. Ta en lite svängom och sen förbi systemet. Idag ska jag hålla mig till mina mellanöl. Vi ska laga mat ikväll, lite avokado som förrätt och kyckling cantadoe till varmrätt. Till efterrätt blir det Blossa Blåbärsglögg!

Efter ska vi till kåren.. Det är dammiddag ikväll men 250:- för det kändes inte så vettigt i slutet av november. Vi möter upp folket efteråt istället! Undrar hur många som däckar på mellanfesten!? haha

Puss hej och ha en riktigt trevlig lill-lördag gott folk!



Mystisdag!

Dagen började med att jag följde kusin till tåget.. Det va på håret så att säga. Stress!
Sen bar det av till skolan i regnet, mindre roligt. Hade seminarium om filosofi uppgiften. Blev liiite klarare vad vi ska med vetenskapsteori med.

Efter skolan cyklade jag förbi Ica och köpte lite fika och glögg. Glögg med vit choklad och lime. Jättegod! Sen tog jag en tripp förbi Johanna och vi pratade igenom allt som hänt och pratade om morgondagen, dvs kåren. Alkohol kommer vara en stor del kom vi fram till.

När vi pratat lite kom vi in på mat. Vi bestämde oss för att ta en trevlig middag och Burger King och väl där var ju biografen. Rallybrudar visades och vi slog till!

Fika, middag och bio! Riktig mystisdag!

Diggar Wilhelminas kommentar i Ugly Betty: Det är kanske inget långsiktigt men det löser det kortsiktiga målet.

Japp!

Puss hej

RSS 2.0