Nu sitter jag här igen...

Fick ju komplettera mitt paper jag skrev i Vietnam. Det ska vara klart den 14dec, första omtentan så att säga, och det är så trist!

Varför ska det vara så svårt? Jag sitter här i skolan, vid datorn och jag har lunch med mig så jag inte behöver lämna stolen. Har redan fyllt på vattenflaskan och har plats här bredvid för att radda upp allt.
Jag har varit på bibblan och lånat de böcker jag tror jag behöver, hoppas verkligen det räcker, och är faktiskt allmänt redo.

MEN! Det är ju så svårt.. Jag har börjat, har raderat det jag sedan innan bestämt mig för att skippa och nu håller jag på att flytta om allt. Läraren tyckte att jag skulle strukturera upp det hela lite bättre. Kunde hon inte sagt det innan? Ingen som kunde skickat iväg ett mail om HUR de ville att det skulle vara uppraddat?

Det är så svårt att ändra om i ett redan befintligt paper. Det hade varit lättare om jag börjat om från början men herregud det orkar jag inte.
Läraren sa att jag hade allt jag behövde utom tertiär prevention, vilken inte är så konstigt eftersom jag inte kunde skriva något om det för den patient jag valt. Vad säger läraren då? Jo hon säger som så: Hade inte patienten någon anhörig eller så med någon kronisk sjukdom som tex diabetes?
Vad är det för någon besatthet alla har runt diabetes?? Alla i min grupp hade skrivit om det. Kan det vara så att läraren haft ett finger med i deras paper kanske?? Jo så är det nog.

Jag har även tagit hjälp av det paper jag skulle opponera på men det är inte direkt ett VG paper. Nära U om jag får säga mitt. Men strukturen är väl det jag behöver hjälp med så hoppas hon gjort ett OK jobb med den delen.

Nej nu ska jag väl äta lunch, är inte hungrig men gör nästan vad som helst bara jag slipper skriva på mitt paper!


RSS 2.0