Tyskland

En snabb trip till Tyskland och all alkohol till födelsedagsfesten är inhandlad. Nu ska man bara lista ut vad buffén ska bestå av. Först planerade vi att ta betalt för alkoholen, en väldigt billig summa, men känner nu att det nog blir lättare att ta en summa för maten och alkoholen så blir baren öppen. För jag kommer inte stå i baren. Nån frivillig?

Igår kom en vän från Sthlm hit och vi var och åt på Klå Famn Thai, riktigt nice. Och idag ska vi ut och käka på RoseGarden dvs mongolian bbq. MUMMA! Sen blir det utgång men var vette fan. Måste ju visa uteställena i K-town.

Snön är äntligen borta! Så håll dig nu väck...

Puss hej


Måste se ganska roligt ut

Snön är fortfarande här och av någon anledning envisas den med att komma igen och igen och IGEN.  Jag ser ju ut som ett fån på min cykel när jag försöker med all min makt att inte ramla. Det är min första vinter som mitt färdmedel är cykel. Skrämmande men nyttigt. Ja jag lär mig något nytt ju. Sen om det går så bra det är en annan femma.

Vet ni vad jag fick veta angående Vietnam?!? Jo att det kommer vara runt 35grader när vi är där! Woohooo

Imorn är det först jobba som gäller sen blir det hem och ta en powernap. Sen blir det förkröka, kanske lite Buzz, och till sist utgång. Tror vi testar Class. Hoppas på succé.

Puss hej

Det går inte så bra...

Jag har tenta på torsdag, en tenta som aldrig gjorts innan. Vår grupp är den första som får göra tenta i denna kurs. Men HUR ska jag kunna koncentrera mig på tentan när allt som snurrar runt i huvudet är Vietnam, vaccinationer, försäkring och ALLT annat som har med utlandspraktiken att göra och INGET med tentan att göra!?!

Och träningen går som på räls.. Samma sak varje vecka, får ta och lägga in lite simning med så kondisen kanske visar sig. haha Hur ska vi göra i Vietnam sen då? Det lööööser vi!

Puss hej


Vietnam here we come!!! FAN VA GRYMT!

Det känns så otroligt bra just nu. Hanna och Johanna klarade anatomitentan så nu är vi ett steg närmre vår 12 eller 15 veckor långa praktik i Vietnam.
Imorn fortsätter tentapluggandet och sen ska vi äta semla och bestämma hur länge vi ska vara borta!!

Det hänger mest på om man ska jobba eller inte i augusti.  Tre veckors jobb är ganska mycket om man nu jobbar heltid, för att va student dvs.

Oj oj oj ni kan inte förstå denna känsla!!

Puss hej

Får sån längtan efter hund

Helt plötsligt kommer tanken tillbaka, jag vill ha en hund. MEN jag tänker alldeles för mycket så det blir aldrig en hund. Det värsta är att jag går alltid in på nätet och tittar hundar och det hjälper ju inte det minsta.

Imorn är det dags att börja plugga till tentan. Tentan inget vet någonting om :S

Puss hej

Chockartad provrumsupplevelse

Det var nog den värsta stunden i mitt liv på länge. Fyyyyy va hemskt det var! Tragisk syn herregud!
På alla hjärtans dag blev mitt hjärta krossat av synen av vad jag absolut inte alls ville se..

Men det går att göra något åt! Det är bara såååå jobbigt och det tar såååå lång tid.. Varför kan man inte bara träna för att bli som vill på stört och sen vara tvungen till fortsatt träning om man inte vill förlora sitt "snygga" jag!?! Nej man ska träna som en dåre och äta så nyttigt som möjligt för att kanske bara kanske se resultat om ja ett halvår?

Neh usch va pessimistiskt tänkande men provrummet skrämde mig idag. Så pass att jag nästan känner för att dränka mina sorger i, jo öl! Vi får se helt enkelt. hehe

Man kan ju inte sluta leva för att leva rätt.. Eller?

Vad vore livet utan missöden?

Jo ett väldigt glatt liv. Men för att kunna uppskatta det goda måste man även utsättas för det onda och just nu menar jag SNÖ! Det har snöat i två hela dygn och idag när det va upphåll på vägen hem från skolan så blev jag överlycklig, lr nja det va kanske å ta i men inte lika irriterad och blöt iaf!

Vi har suttit med grupparbeten nu ett bra tag och jag känner då det, jag ska aldrig bli lärare! Klarar inte av vissa moment i förklaringar..
Jag har kommit fram till att jag inte klarar av "dumma" människor. Dvs de som inte förstår direkt vad jag menar haha

Ibland när vi sitter där och jag försöker komma på en sak och det står helt still. Jag får tuppjuck då! Den svarta degen i magen bubblar, gråten sitter i halsen och ilskan pressas ihop mellan tänderna. SÅ HEMSKT!
Men idag när vi lämnade skolan så kändes det ändå ganska bra. Inte helt 100 men ändå.

Jag har faktiskt varit så duktig att jag kommit igång att träna igen. Kan det va 3 veckor? hehe Men så snabbt som tiden flyger iväg så har jag snart tränat 6 veckor och snart folket e våren här! Lite före i tiden kan man ligga... hehe

Alla hjärtans dag på lördag.. hmhm det va ett bra tag sen sist man va singel på denna dag. Ja ja det känns som vilken dag som helst faktiskt, vilket e tur.

Jag sitter och funderar redan nu om jag ska orka träna bodypump på söndag... Ja det återstår att se.

Snart bär det av till Tyskland för att inhandla alkohol till vår 25års fest! Jag ligger varje natt och räknar och räknar och räknar igen på hur mycket som kan behövas. Vet forfarande inte. Och sen ska jag veta vad för slags mat vi ska ha och hur mycket. Ska jag räkna på det med. Carro skulle ringa ang lokalen idag. Om det blir de jag tänkt och de hon tänkt så kanske vi blir 40pers. Får väl hoppas att inte alla kan komma haha

Vem ska vara dj då??? ÅH va mycket man ska tänka på...
Sen har jag faktiskt bokat resa hem till Sthlm lördag den 25 april ,efter jobbet, så jag kan fira mig med familjen med. Blir nog första gången på år som jag firar mig själv med familjen på rätt dag.

Vad önskar man sig då? Ja det beror faktiskt lite på om vi kommer iväg till Vietnam på utlandspraktik eller inte. Bara vaccinationerna kostar 2500:- och sen e det visum, back-pack ryggsäck, resa etc etc. Blir ett dyrt men roligt kalas det.

Mamma och co åker till Thailand på lördag.. Säg det med mig folket.. FUSK! Jag vill oxå...

Jooo i början av mars ska jag på arbetsintervju. En intressant sådan. Den är i Malmö kl 09 vilket betyder att jag ska ta 07.23 tåget! Det gjorde faktiskt så jag funderade på om jag verkligen skulle gå. Såg en lapp i skolan om att STS språkresor sökte ledare i sommar. Jag kan jobba hela juni om det nu blir nåt av det hela för i juli jobbar jag här hemma och i augusti hoppas jag ju på att åka till Vietnam.
Vi får se om det är intressant och om de e intresserade. Blir nog bara ledare, inte ledare som ska lära ut för som jag sa innan, passar inte mig haha

Tvättstugan kallar.. Mindre skoj, sen e det middag. Världens godaste sallad med kyckling och massa skoj.

Puss hej


En spruta avklarad, ett antal kvar

För att få skyddet mot Hepatit B krävs 3 sprutor och idag har jag tagit den första. Den andra är om en månad och den tredje och sista för detta vaccin blir om ett halvår.
Men om vi nu ska iväg på utlandspraktik till Vietnam så krävs det vaccination mot Japansk encefalit och Tyfoid dvs minst 4 sprutor till!

Och inte bara det utan sen blir det även malariaprofylax och ducoral mot kolera. Hela kalaset går nog på 2.500:-

FATTIGA STUDENTER HAR INTE RÅD MED DETTA JUUUUU!! Men man måste.. Tänker inte missa chansen och jag tänker inte blir sjuk.

Nu ska jag cykla iväg till kåren. Jobbar 20.30-03 BAH. Men det blir nog skoj.

Puss hej

En laddat fråga vi diskuterat..

Vi har suttit i plugget och diskuterat en ganska laddad fråga.
Frågan lyder: Vem ska betala, ex i början när man precis börjat "träffas"?
Är det killen? Är det tjejen? Eller ska man splitta?

Exempel: Det är fortfarande ganska nytt, ingen vet ens om det kallas dating eller vad det är. Det är pizzatime. En varsin pizza beställs och en stor cola ska inhandlas. Vem ska nu betala vad? Ska de betala sin egen pizza eller ska någon ta hela notan? Vem står för colan då? Splittar man på den med om nu notan ska splittas?

Finns det några undantag dvs om den ena är student och den andra arbetar eller om båda är studenter?

Vi kunde inte riktigt enas tror jag iaf. Förslag?

RSS 2.0