Tomatsoppa och makaroner, fattigmansmat eller bara lat?

Ja jag vet inte riktigt vilket av dem det är. Jag orkade inte laga mat men har heller inget att laga :)

Har bokat tid hos vårdcentralen imorn, fick en tid på lunchen. Ber till allt och alla att det inte är nåt. Det jobbigaste är att man först måste till Vårdcentralen för att få komma till en specialist.. Så besöket går på 420:- för en liten fläck.. Ringde även och bokade tid hos Infektionskliniken och det kalaset kommer gå på 950:- Bröööl.

Sitter och skriver en packlista. Den blir inte kort inte. Måste även beställa mina linser snart så jag vet att jag får dem i tid.

Behöver städa här.. Eller iaf plocka undan all skit som inte ligger på "sin" plats.

Puss hej


Lite fördomsfull e man kanske..

Men rätt hade jag!! haha Jag utgick ifrån musiken att "chauffören" var gypsy. Ställde frågan och fick det svar jag förväntade mig.

I fredags var det bara lite vin och film. I lördags var vi först på Väla, inhandlade tights som jag kommer leva i i Vietnam, pärlörhängen som då blev en present från morfar samt ett par skor på rea... På kvällen blev det först en tur till Hampan i Hbg där vi tog en öl med Hanna och hennes vän, sen gick vi vidare till Temple. Dansade hela tiden och fick nog ner nån öl emellanåt med.

När vi sen skulle hem var det ju svarttaxi som gällde. Det var inte direkt så att det va torka på den fronten.. Kan ju inte påstå att det är billigt men 250:- för ca 3.5mil är väl inte helt fel...

Gårdagen spenderades framför tvn. Såg nog 3 filmer iaf. Detta med att pizzerian inte öppnar förrän tidigast 15.00 och även helger är något jag aldrig kommer förstå. Lördag och söndag är ju bakisdagar!! hallåååå

Denna vecka jobbar jag mån-fre. På fredag jobbar jag till 15.00, ska iväg och förhoppningsvis kommer Carro ner och hälsar på! Det är även Hbg-festival i helgen så det ska vi nog försöka hinna med...
Nästkommande två veckor kommer jag jobba mån-lör! Suck.. Vill inte det men vad gör man inte för pengar hehe
Sen efter det har jag 2 hela dagar som jag ska packa på.. Har iofs klipptid tis innan vi drar. Jag måste även beställa tid för sista vaccinationerna... Försvinner det pengar där med..

Igår uppmärksammade jag att jag har en SVART leverfläck vid svanken.. Inte bara det att den är svart utan den är NY och SVART! Jag checkade typ ut redan då och är nu inställd på cancer. BRÖÖÖÖL jag ska ju sola massa i Vietnam. Jag kan inte ha CANCER!
Ok ok jag ska lugna ner mig.. :) Ska ringa och boka tid när jag kommer till jobbet.. Har inte haft nån laddare med mig i helgen och mobilen dog i lördags..

Nu är det bara 15min kvar tills jag är framme.. Trodde jag skulle hinna hem och hämta laddaren men det får bli på lunchen..

Puss hej



Huvudvärk, åksjukeband och en väska som väger bly

Just nu sitter jag på detta fördömda pågatåg. Jag har mina åksjukeband på och de flyttar illamåendet från magen upp till huvudet och det ger mig en jätte konstig huvudvärk bakom höger öra... Inte alls skoj!

Väskan jag har med mig väger verkligen bly.. Har inte alls mycket med mig och jag har till och med skickat en bag i förväg med skor haha

Ikväll blir det nog bara lite vin och slapp. Sprang på systemet och köpte ett rosé och ett vitt vin. Hoppas de smakar bra.

Imorn blir det nog en svängom i Helsingborg. Om det blir utgång eller bara någon (minst 2) öl vet jag inte än. Det får vi helt enkelt se imorn.
Vad jag ska ha i klädesväg har jag inte den blekaste om eftersom det ska tydligen regna på oss hela helgen. Självklart när man är ledig :(

Vi nådde iallafall bonus denna vecka. Lovely!

Puss hej

Var är mina skor?

Jag köpte 2 par bomullsdojjer i Spanien. Billiga men bekväma. Imorse skulle jag ta de vita men hittar de ingenstans och har letat i hela lägenheten!!
Suck

30m2! Var kan de gömma sig mån tro? hmhm

I helgen blir det nog faktiskt en tripp till Väla. Ska försöka hitta korta tajts som jag ska ha med till Vietnam.
Köpte förresten en bikini idag. På rea :D

Puss hej


Svisch sa det bara

Ja snipp snapp snut så var helgen slut. Det gick fortare än fortast.. Kan bero på att fredagen tillbringades i öltältet och det betydde att lördagen blev seg och tillbringades hemma mestadels i sängen.. Jag mådde inte helt hundra efter fredagens bravader :)

Gick igenom några Harry Potter filmer.. Ska förhoppningsvis se den nya nu på lördag. Vi har inte bestämt än om det blir 18 eller 21 bion...
Antingen blir det mat innan bion och öl efter eller så blir det mat och öl efter bion. Om nu ölen är med i bilden dvs.

Lämnade in min dator förra veckan. Skulle ta 3 veckor innan jag får tillbaka den. Hoppas den är lagad med.

Nu är jag inne på min tredje arbetsvecka. På onsdag är det fyra veckor kvar sen bär det av till VIEEEETNAM! Nice nice nice!
Håller på att inhandla det som ska med. Måste kanske skriva en packlista så jag inte missar nåt. Håller dessutom på att prova linser nu och de måste ju beställas minst en vecka innan avresa.

Det som är tråkigt är att jag inte har möjlighet att åka hem till Stockholm nåt innan praktiken och jag är inte helt säker på om jag kan åka till jul heller. Hoppas ju verkligen det men det är lååångt tills dess ju.

Fick ett sms av mamma. 32 grader har de där nere och hon hade hittat en som kunde måla en oljemålning på mig och min syster. Ska bli intressant och se om han får till det. Han har nog inte de största bilderna att jobba efter. Sen att få till det snyggt med. Ja ja får jag väl se till jul.

Har ni hört talas om städning? Usch och fy jag behöver det igen. Kändes ju som nyss!!! Suck

Puss hej





Ica självscanner!!

Jag är numera även Ica-kund. Fick mitt Ica bankkort här om dagen och när vi var och handlade så fixade jag även en självscanner. Riktigt nice att bara scanna och lägga ner direkt i påsen och sen bara betala på vägen ut. SMIDIGT!

Men jag kommer nog alltid vara en Medmera (konsum) kund i hjärtat haha

Oj va det blixtrar här.. Hoppas inte tvn lägger ner..

Nu kokar jag potatis som jag sedan ska äta med lite skagen och rödlök.. Titta på tv och bara slappa.

Veckan vänder idag! Wohoooo Nu när man jobbar heltid så ser man fram emot helgen och när helgen väl e här så e den över på två röda...
Men men sånt e livet! Om exakt 5 veckor är vi på väg till Vietnaaaam. Ska fixa en blogg också som vi kan ladda upp bilder och skriva om vår praktik. Blir inte resedagboken eftersom det tar evigheter med bilder och så.

Så om ni har något roligt förslag på vad vårt bloggnamn ska vara så meddela mig gärna :) Vi är 3 tjejer som ska på praktik i Vietnam. Spåna lite nu!!

Puss hej

Bestulen på en bag in box från källarförrådet...

SERIÖST va lever jag i för *pip* HÅLA!!! HUR, VARFÖR och HUH lyckas man ens få idén i huvudet att STJÄLA innehållet i en bag in box från ett källarförråd GENOM grinden???? och vet ni vad jag fick, ett sugrör!!
FUCK OFF jag har rödvin över heeeela golvet i mitt förråd.. suck

Måste ringa länsförsäkringar imorn och höra om de ersätter det som kan ha förstörts...

Men men jag har iaf varit väldigt duktig idag!! Jag, Emma och Solveig var på Friskis & Svettis utomhusgympa..
Inget big fan av gräsunderlag när man skulle ligga på magen och ha gräset i nyllet men men det gick ann..
Sen att åskan hänger i luften och det är lika kvavt som i ett växthus hjälpte inte till...

Idag vänder veckan WOHOOOO

Puss hej

RSS 2.0