Strandfest Spain

Jo jag glömde ju säga att vi var på Spaniens största strandfest förra tisdagen! OH MY LORD va det va mycket folk på stranden. Ska tydligen vara deras midsommar. Betydligt roligare än vår haha

Vi gick till den del av stranden i Fuengirola som hade en mega stor scen. Vi trodde de skulle spela techno och reggae men det var enbart techno. Och halvnakendans. Det var en kille och en tjej som åmade sig på scenen.

Förutom en stor strandfest så visade det sig att spanjackerna va OTROLIGT otrevliga. Utan anledning. De va lika mycket på semester som vi men de ansåg väl att vi inkräktade eller nåt.

Ja ja roligt va det iaf!  Inte att sitta och vänta på bussen till 06:30 på morgonen men annars så :D

Puss hej

En liten uppdatering..

Ska försöka kladda ner det mesta som hänt.
 
Va två veckor hemma i Stockholm. Hann inte träffa alla jag ville men det kommer det kommer. Hann däremot förbi jobbet och det hela slutade med att jag "fick" säga upp mig. Missförstånd kan tydligen leda till sånt. Men men no hard feelings men lite tråkigt. Så nu är jag inte längre tjänstledig utan enbart student. Får hoppas inget händer på vägen bara!!

Kom hem i torsdags natt från Malaga. En vecka med sol och öl var inte helt fel men det var skönt att komma hem ändå :) Lite färg har jag fått men det känns som att den redan är på g av. Därför blir det en sväng till stranden snart.

Helgen har varit superlugn. Tvättade igår på morgonen och sen blev det några öl hemma och Kill Bill 1+2. Riktigt bra filmer tycker jag.

Det ser ut som *pip* här hemma. Resväskan är kvar och två ikea-påsar med tvätt ska in i skåpen. Sen såg jag att jag måste dammsuga med. Jippi!

Imorn är första dagen på jobbet och sen är det jobb mån-fre sex veckor framåt. Dessutom så ska jag jobba lördag de två sista veckorna.

Jo beställde en ryggsäck i fredags. Kånken Laptop 13' forest green. Mycket fin och förhoppningsvis blir den alldeles utmärkt i Vietnam!

Ikväll blir det tacos och film igen. Ska ta det så lugnt som möjligt. Kristianstadsdagarna nästa helg och då blir det nog lite mer ös hehe

Dags för lite sol igen! Puss hej


Mean girls

Yeahy vilken intressant film, eller inte.

Imorse var jag ute och gick en runda, när det äntligen inte ösregnade. 70 minuter tog det att gå runt. Gick upp förbi gymnasiet, media markt och outlet, vidare förbi Ikea och sen polishuset och sist Emil´s. 

Imorn blir det luncha inne i stan med lillasyster och sen möte med chefen och sen middag med Emelie och Erica.

 Puss hej


Vattenplaning?

Det regnar och regnar och gissa vad jo det regnar. Körde min man till flygplatsen och det va sååå mycket vatten på vägen. Och spår! Hatar det, känns som att vattenplaning är ett faktum.

Hela helgen har varit jättetrevlig! I torsdags va vi först på Monami och åt och sen gick vi till Pergola och drack lite alkohol. I fredags var det lugn hemmakväll och igår va vi på Spånga Center och lyssnade på lite band som spelade.

Skulle hälsa att skånepågen tyckte det var jättetrevligt och jag skulle hälsa så gott till er, Erica och Emil.
Jari får också mycket tack för att vi fick låna bilen.

Det gjorde så vi lyckades komma iväg till Outlet, Jakan centrum och Kista. Hittade väldigt mycket fint, inte jag dock. Eller jo Skor :D

Nu är jag hemma hos mamma. Fick välja på tältsängen eller soffan. hmhm svårt val kanske. Provar soffan idag och ser hur den är.
På onsdag blir det hem till Skåne och torsdag vidare till Malaga. Får hoppas solen skiner på mig lite där iaf för här har det bara regnat på mig.

Nu ska jag göra mig i ordning, lägga mig i "sängen" och glo på tv en stund. Somnar nog snart iaf :)

Puss hej

Inlägg i skorna

Jag har köpt inlägg till mina skor. Var förbi Vagabond och visade mina skor, det är så att märket vid hälen står upp och gör satans ont! Eftersom mitt kvitto är hemma i skåneland så kunde hon inte hjälpa mig. Jag kan leta fram köpet och göra ett kontoutdrag men jag tror faktiskt att jag betalade kontakt för första och sista gången ever.

Va nere i centrum och gick in på DinSko för att leta efter hälinlägg. De va inte små inte och det hade kommit in en ny variant som var som en sula men ganska tunn. Tror att det kan funka faktiskt! Får testa nån dag. Skorna blir ju en aaaaningen mindre men jag tror att det bara är den där halva storleken som jag är mellan 37 och 38.

Köpte rosé igår. Ska hitta det jag tidigare druckit. Det igår smakade väldigt mycket rött så det föll mig inte i smaken. Idag köpte jag två olika. Jari sa att det ena var gott för det hade han och kusin Fredrik druckit en gång och det andra kände jag igen bara. Får se vilken som vinner!

Kl 19 blir det mat och öl på Monami. Karin och Toni kanske kommer och håller oss sällskap. Karin kände inte heller för att laga mat idag tror jag hehe. Och Sverige Malta i bakgrunden.

Vet ni vad!! Glömde berätta att igår köpte jag relflexväst åt mig som jag ska ha i Vietnam när vi är ute efter klockan 18. (Vill mina kära kollegor ha en varsin så har jag faktiskt fixat det med hehe )

Puss hej

Privatliv?

Jag undrar varför man inte kan få ha ett privatliv, egentligen. Känns som att alla vet nåt. Och vet dom inget så hittar de på.

Kanske sån människan är. Bara att leva med helt enkelt. En sak jag blir förvånad över hur en person som är så duktig att hålla saker till sig själv räknar familjen som en förlängd del. hmhm

Nu ska jag åka till centrum och sen till outlet.

Puss hej

Kan det inte bara vara klart?

Idag ringde Granathen till mig och berättade att hon fått mail från Vietnam och att de ville veta när vi kom och att de ville ha kopior på våra pass. Det roliga är att vi redan skickat detta till Ros-Marie som är vår kontakt här i Sverige men tydligen stannade brevet där.. Morr...

Idag blev det en heldag inne i stan. Fika, lunch och fika igen hehe. Trevligt va det.
Gjorde sedan tacopaj här hemma. Mycket gott. Hälsade sen på mamma och där ifrån fick jag en påse pastasallad. Inte alls så att vi ätit det hela helgen! Men smakar inte alls lika som min. :)

Imorn är det fotboll. Eller ja mat och öl på monamioch för min del fotboll i bakgrunden. Trevligt ska det bli!

Kanske ska ta en trip förbi MQ imorn också. Deras rea börjar imorn. Kanske kan hitta nåt intressant.

Skatten kom idag. HETT!

Puss hej

Hos syster

Idag har jag varit hos tandläkaren. Kosta 955:- att laga denna tand.. Suck.. Sen åkte jag direkt hem till storasyster och där blev det barnhämtning, barnpassning och laga mat haha
Trevligt var det iaf och kom hem vid 22.

Imorn ska jag träffa Empilurix inne i stan tror faktiskt det blir redan vid 11 tiden. En fika och kanske lunch.

På torsdag kommer min kära vän från Skåne. Ska bli skoj och visa my hometown och shoppa lite :) En öl på pergola blir det också!

Puss hej

Thats that

Så ja nu va det överstökat så att säga. Blev kanske inte alls som jag trott men gjort är det nu iaf. Tråkigt bara att det ska behöva bli sura miner!

Imorn ska jag till tandläkaren. FYYY inte alls roligt. Tar kanske en trip förbi Ikea efteråt. Nice nice. Ska köpa pajform, ska laga tacopaj till middag. Mycket gott!

Läste idag att varje kilo i övervikt kommer kosta 300kr per kilo! Detta gäller resan till Vietnam. Skrämmande dyrt vill jag lova. Men 20kilo på ryggen är mycket så jag tror inte det blir några kilo i övervikt. Vet inte ens vad jag ska packa förutom praktiksakerna. hmhm Ja ja jag e ju tjej så jag lyckas nog fylla väskan haha

Sagan om ringen maraton! Yeah

Puss hej

Garbo

Gårdagen var intressant.. Började lugn eftersom i fredags tog kusin studenten och dricka på tom mage är aldrig en bra idé!

Åt på monami med systeryster sen tog vi några öl här hemma innan Carro kom och hämta oss. Vi åkte till Garbo och det va en heeeel del människor där. Jag tyckte att majoriteten va snubbar men Niklas sa att det va lika många tjejer, berodde på vad man tittade efter. haha

Var faktiskt väldigt roligt att träffa alla igår. Var folk där jag inte sett på jätte jätte jätte länge. Och en, morr, säger bara det. HA

Idag blir det uggla.. Bada och uggla.

Puss hej

Vilket härligt väder?

Eller inte.. Jag tycker det e väldigt trist att den lilla semester jag har ska regna bort. Tragiskt! Kanske får en strimma sol på söndag, självklart när man är bakfull. haha Ska försöka hålla mig hyffsat fräsch så jag kan köra till syster på söndag. Träffar en annan syster på lördag. Party party! Jypp jypp

Idag har vi handlat studentpresent till kusinvitamin. Riiiiktigt nice sådan ska ni veta hehe
Och vi köpte grejer så vi ska laga pastasallad nån dag och käka ost och kex och lite öl ikväll :)

Det vet ni väl, med semestern innbär det alltid att öl är med i bilden! Så är jag uppväxt och det sitter numera i ryggmärgen hahahahahaha Humor.

Ja apropå öl  och ryggmärg jag måste hälsa på farsan och de småsystrarna där med. Suck det är mycket som ska hinnas med innan det bär av till Malaga. 

Nu sitter jag här medans pojkarna spelar Guitar Hero Metallica. Går väl sådär :)

Puss hej

Hem kära hem?

Ibland undrar jag vad som menas med det. Lästa i tidningen på flyget att man ska varva ner innan man går på semester för att slippa semesterförkylningen.. Absolut det håller jag med om men vadå när förutom på semestern ska man hinna?

Nu sitter jag här hemma igen. Är här en stund innan det bär av vidare till andra platser.
Från Arlanda till Monami och sedan hem. Nice

Puss hej

RSS 2.0