Oj vad tid man fick

Nu när jag inte ska träna och har inget jag ska göra i skolväg så helt plötsligt har jag hur mycket tid i världen känns det som. Vi bestämde att vi skulle ta en öl ikväll vid halv åtta och herregud det känns som en evighet tills dess. Lite tid hade jag ju kunnat döda genom att laga mat men nej nej jag har bestämt mig för att "äta upp min frys". Dvs innehållet.

Va hos frisören idag. Klippte mig och slingade utväxten. Mitt hår växer verkligen som ogräs. Nu är det som jag vill ha det, ett tag iaf.

  
Framifrån, ja happy happy haha




Bakifrån

Efter mitt besök hos frissan gick vi och käkade lunch på Bunna och såg sen att mitt emot låg Naturkompaniet. Jag vill ha Kånken eller va den nu heter. HIttade en med extra ficka för dator och det skulle ju va perfekt för resan i höst! Kostade bara lite väl mycket tycker jag.

Puss hej

Ska det vara så svårt??

Jag letade fram och dammade av min mp3-spelare och musiken som är på är kanske inte den senaste så jag tänkte att jag skulle fixa lite schysst powerwalking musik. HA tji fick jag när min datorn inte hittar skiten och den andra datorn känner inte ens av den. SUCK

Jag lyckades iaf trycka in lite musik men kan inte organisera låtarna. Såg iofs att den är så smart att man kan söka efter artister men jag har inte lyckats fixa en playlist.
Laddar ner nåt skumt från hemsidan för att se om jag kan lösa mitt i-lands problem. MEN NEEEE HEEENEEEJ FANtastiskt mindre roligt. jaja Jag har iaf 5gb musik i blandad genre.

Imorn ska jag klippa mig och färga utväxten. Dyrt men nödvändigt. Sen blir det förhoppningsvis luncha nere i centrum. Imorn kväll blir det nog en öl först på O´learys och sen en på Banken.

Jaha och nu såg jag att batteriet på min spelare laddar neråt. Dumma dumma sak. Hade jag bara haft en lön så hade jag köpt en ny!!!! BAH
Blir nog bra.. Hoppas jag..

Puss hej

4.2 kilo

Så mycket väger de grejer jag ska ha med mig för att kunna praktisera. Byxor och busarong gånger två, handsprit, munskydd med visir, sterila handskar samt en rulle engångsförkläden. baaah

4.2 kilo är mycket när jag bara får ha 20kilo totalt och då e lixom själva ryggan oxå inräknad.. Det får helt enkelt bli ett par tajts, tre linnen och trosor och bh. Resten får jag köpa där. haha Låter ju lyckat. Allt som inhandlas där nere kommer att skickas hem via posten. Hoppas det kommer fram med hehe

Fick mitt sommarschema idag. Inte alls skoj. Sista två veckorna påstås det att jag ska jobba 6 dagar i rad varav ena dagen är 3.5h. HA Då tar jag hellre ledigt istället vilket inte kommer gå men 3.5h ena dagen come on.

Nu ska jag ner till centrum med Johanna. Först en snabb fika på kammarcafét och sen blir det att leta trosor som inte syns under vitt för arbetskläderna vi har på praktiken är ganska genomskinliga. Inte så hett faktiskt.

Puss hej

It´s gone

Det jag tidigare skrev om han med ögonen. It´s gone. Totally gone. Det är skumt det där... Idag är de mer läskiga än nåt annat... haha

Var och tränade lite. Först 30 min på orbytrac lr vad den nu heter, sen 10 min på rodd för jag skulle passa en tid till core som var på 30min. Imorn blir det bodybalance. Kanske blir simma på onsdag. Måste ju hålla igång nu innan Malaga hehe

Jag undrar vem maskinerna utgår ifrån när det står antal kalorier. Är det en tränad person? Man eller kvinna? Stor eller liten? Oavsett vad så var 30min på ena maskinen 200kalorier och 10min rodd var 110. Räknade någongång vad chips och dipp blev så tror jag att jag kom upp i 400kalorier. Och då va vi två som åt dvs hade jag ätit allt själv så är det ju minst dubbla. Fyyyy.
Förstår ni, man ska träna minst en timme för att bli av med lite chips och dipp! Katastrofalt hehe

Funderar på att ta en promenad varvet runt för att se hur lång tid det tar. Tog en timme sist men då var det inte powerwalk så kanske 40min. Oavsett är det ju bra. Läste att man ska ta en promenad innan frukost för att insulinnivån är låg då. Men hallåååå ut och knalla på tom mage? Ja ja får väl testa nån gång.

Jo jag bakade bröd i torsdags. Var helt omöjligt att hitta ett recept som var osötat och nyttigt. Kombinerade några olika och fick till slut väldigt goda mackor. Blev lite platta men funkar alldeles utmärkt.

Ska luta mig tillbaka och slappa lite.

Puss hej

Tiden går så fort

Nu har jag, om mindre än en vecka, gått ETT och ½ år i skolan. Känns som att det var häromdan vi började. Riktigt skönt att veta att snart är det mindre än halva tiden kvar tills vi går ut som nyutexaminerade sjuksköterskor!! NICE!

I höst bär det av till Vietnam. Praktik ca 10 veckor och 2 kulturveckor i slutet av perioden. Nu på måndag går jag sista dan i skolan för denna termin. Åker hem till Stockholm redan måndag kväll alternativt tisdag och sen stannar jag i 2 veckor bara. Har blivit lite ändrade planer faktiskt.

Ingen hittade på något skoj över midsommar så jag, Jenny och Alexandra sätter och på ett flyg till Malaga en vecka över midsommar.
Hur har en student råd med det tror ni? Jo flygresan, tur och retur, gick på 1000:- och boendet är så gott som gratis, kanske en tub gas lr två så vi kan duscha i varmvatten hehe

Jennys vänner är kvar i Malaga varav gratis boende. Veckan kommer se ut som så att det är upp med tuppen och sola hela dan, eftermiddagen blir inhandling av alkohol och på kvällen blir det att slå klackarna i taket på något klubb i stan! Mycket mycket trevligt tror jag det blir och jag ser fram emot det hela.
Kommer hem lagom till det är dags att börja arbeta. Börjar v.27 och jobbar sex veckor framåt. DET känns tungt kan jag säga. Riktigt tungt men det är pengar som kommer spenderas i Vietnam och då känns det en aaaaningen lättare!

Under de två veckor jag är hemma ska jag, första helgen, fira att kusin tar studenten, försöka hälsa på pappa och systrar och sen ska jag åka ut till Dalarö och hälsa på storasyster och alla barnen.
Andra helgen kanske en vän kommer upp. Får se hur det blir med tiden och så. Ska även hinna med en öl med lillasyster innan jag åker tillbaka till Skåne.
Känns som att jag har mer att göra när jag är ledig. Stressar mer då än annars hehe Försöker alltid klämma in så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt.

Helgen som var var ganska lugn. Jobbade i lördags och sen blev det Class vid 02. Lite intressant och spontant men faktiskt skoj, och självklart Burger King efteråt. Precis som resten av K-town efter tresnåret.

Jag har då varit snusfri sedan nyår! Ett hurra för mig! MEN utan snus fast suget kvar så lyckades jag på något udda sätt gå upp 6 kilo. Inte roligt för fem öre. Har tränat intensivt i 3 veckor nu, igen, och nada händer. Jo om det nu ska va möjligt så har jag nog gått upp lite till. Ja ja so what att muskler väger mer än fett, mina kläder passar inte längre. Tragiskt men snusfri, yeayh haha POSITIVT nu. JAG ÄR SNUSFRI! Kilona kommer försvinna när jag börjar jobba heltid men det är ju faktiskt EFTER Malaga. SKa nog ta å bekanta mig med mammas rodmaskin när jag kommer hem. Ja men oohh va skoj det lät. Eller powerwalka. Ja nåt blir det nog iaf. För att ligga som en strandad valross på stranden i Malaga är kanske inte vad jag satsat på.

Neh nu ska jag till gymmet och röra lite på mig. Tar nog även en powerwalk senare med. Går 9-12 imorn och kl13 ska vi fixa försäkringskort inför praktiken. Undra vad man ska äta till middag idag? Får nog bli de resterande american pancakes vi gjorde igår. Med sylt. Ja det blir bra!

Puss hej

UNDERBART!

Jag klarade läkemedelstentan! Känns riktigt nice! Hade jag inte gjort det hade min omtenta varit v3 2010. Litet glapp där hehe

Solen har skinit på oss några dagar men nu säger moder natur ifrån och regnar på oss. Helt ok så länge det är på nätterna. Lite jobbigt när det regnar på en när man sa till skolan.

Var hemma en snabbis över min födelsedag. Familjen kom och firade mig och det var mycket trevligt.
Går en kurs nu som heter preklinisk 2 och det va den kursen jag gick parallellt med Folkhälsa men vissa moment hann jag inte med. Haft föreläsningar hela denna vecka och nu framöver blir det några strödagar i veckan.

Träna ikväll med Jenny blir det. Vi simmade igår men latmasken klarade bara 20 min sen var hon helt slut. Haha
Vi har pratat om att ta en vecka till Malaga över midsommar om vi nu kan bo hos hennes vänner där. Skulle vara nice faktiskt. Jobbar 6 veckor i rad sen och precis efter bär det av till Vietnam. Längtar en hel del ska ni veta.

Ska sätta mig och flumma lite angående en artikel som de gick igenom på etiken. Känns väl inte helt hett men måste göras. Har sjuksköterskans självförtroende betydelse? Jo det tror jag nog. Räcker det? haha nej

Imorn fyller Johanna och Hanna år. Party på lördag! Myspys

Puss hej  

RSS 2.0