Idétorka

Det kommer vissa perioder när man kör samma recept. Ibland kommer man på nåt annat, eller rättare sagt något man gjorde för länge sen. Idag blev det lasagnette på kassler ist för nötfärs. "Det blir alltid gott när vi lagar mat" säger min söta sambo här bredvid mig.

Ullared visas på tvn, har inte följt det denna säsong. Väntar på ett idol ska börja. Jag har inte varit på Ullared, än. Måste ju faktiskt dit, ngn gång.

Imorn jobbar jag och efter jobbet kommer Johanna ner och då ska vi ta en svängom i centrum eller på stan som man säger här. Kanske blir en fika också. Sen ska vi ha en relativt slapp lördag med lite tv och smörgåstårta! Ska försöka plugga lite på söndag faktiskt.

Första helgen i november, sista veckan på praktiken ska jag åka hem en sväng. Ska försöka åka hem på torsdagen efter min sista praktikdag, på denna praktik. Sen blir det nog hem på tisdagen om jag har tur! Oj oj känner nästan stressen redan nu. Ska ju försöka träffa alla nära och kära. Hoppas ju verkligen på att kunna komma hem i december också, över jul och nyår. Håll tummarna!
Har nämnligen min sista praktik och den ligger över jul och nyår. Får hoppas på en snäll handledare som inte har ett mördarschema.

Vilket pack det är med i Ullared!! Shit.

hahahaha

RSS 2.0