Lördag, en dag vid poolen

Igår var vi i Halong City, Bai Chai eller hur det nu stavas. Vi tänkte ta oss en trip dit, köpa lite grejer som inte finns i vår by och sen ta en dag på stranden. MEN när vi kommit fram till att en natt på hotellet och taxi hem skulle gå på samma pris valde vi att handla det vi kom för, prio 1 marmelad, prio 2 luftmadrass. Vi fick tag i rostbröd och marmelad och två badringar.

Så mycket vitt bröd som vi äter har jag nog inte ätit på ÅR. Och det lägger sig som cement i magen inte bra.

Idag sov vi tills vi vaknade, gick ut och la oss i poolen och guppade runt i badringen och solade lite. Det blev en väldigt lugn dag idag. Vi är helt slut alla tre efter denna vecka. Det är mycket att ta in!
När vi sen på eftermiddagen kände av hungern, inte konstigt efter 4 rostmackor till frulle och ett glas te, så åt vi NUDLAR. mmmm va gott haha

Vi satt och diskutera om marknade stängde 18 eller senare så vi gick ner en snabbis. Det tar kanske 20min att gå dit. Vi handlade vattenmelon, ananas ( som de skalar och skär bort prickarna på ), black eyed peas, tomat, lime, En morot att ha till matlagning, vi hittade en RÖD lök som vi ska ha till tomaterna och så köpte vi två kokosnötter som vi tänkte laga någon gryta på.
På vägen hem fick vi köpa ägg och toapapper. Det finns väldigt mycket olika sorters toapapper. Sånt som är luft och billigt eller papper och dyrt. Det blev den dyra varianten.

På "hörnet" den butik som tog hem smör åt oss, handlade vi nudlar, mjölk (inte färsk) och så bad vi om curry

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0