Vad är en dag i solen?

Det är underbart! Men igår kom monsunregnet. Herre min jesus vad det regna.. Poolen fylldes med 1 dm vatten! de andra dagarna har det i alla fall regnat på natten. Låter som att någon bankar på fönstret och jag lovar att det var någon som tog kort inatt genom rutan för det var inget oväder men blixt?? Tror inte det var himlen.

Här om dagen tittade vi först på I himlen lyser stjärnorna, det var en film och den va pinsam och sen tittade vi på Män som hatar kvinnor och den var ju psykiskt jobbig! Usch vilken film. Mådde dåligt under hela filmen..

Hoppas vi kan skratta lite åt Heartbreak Hotel ikväll!

Nu ska jag strax och lägga mig vid poolen och lyssna på lite musik, ta ett dopp och sen fixa brännan lite. hehe

Igår var det en lugn dag, vi jobbade lite på vårt case för praktiken och sen även det som ska till skolan. I fredags när vi suttit med caset var vi tvugna att ta en powernap, det var så utmattande.

Jag och johanna gick ner på "vår" gata och handlade tomat, ägg, potatis (jippie), morot (kors i taket) och melon. Så till middag igår blev klyftpotatis och ungsstekt morot med vitlök, chilisås och salt. Till det blev det tomat. Detta var en helt ny måltid vi saknade dock kött så det kanske vi ska försöka köpa idag.

Det är bara så långt till marknaden! På vägen dit är det inga problem men att sen gå hem med 3kg grejer i varje hand så blir man trött av att bara tänka på det!

Nu i veckan är det SJälvständighetsdagen den 2september, shit redan september. Tiden går snabbt.  Så vi går bara mån,tis, tors. Blir mycket plugg istället! Kanske ska försöka hitta på något festligt den 2a. Karavanerna är tydligen bara i de stora städerna så vi får väl helt enkelt fira med en lyxigare middag.
Vad sägs om kött, potatis och tomat? haha

Snart kan vi även se Goodmorning Vietnam. Bara några dagar kvar hehe

Soldags! Tänker på dig! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0