Vadå? Blåser det i Kristianstad?

Igår efter en vääääääääldigt lång dag, dvs 08-19, var jag på väg hem. Först och främst så fungerar inte mitt lyse på cykeln men jag pilla lite där och fick det att funka! I hela 3 minuter.
Skolan ligger på "fel" sida av viadukten så jag måste cykla över den. "- Du kan inte gå under den så du måste ju gå över den.." Moraträsk är guld! Men iallafall så måste jag över den och på vägen hem igår så blåste det litegrann, litegrann i denna mening kör vi tvärtomspråket på, så jag var tvungen att trampa i nedförsbacken! COME ON det är inte helt ok. haha

Nu har jag varit hemma i tre dagar och jag är redan sönderstressad pga plugget. Vi skulle in med en uppgift idag som skulle handla om rädsla. Okej gott folk när var ni rädda sist? Så pass att det är värt att skriva en uppsats om?
Ja ja jag lyckades iallafall skicka in den i tid och igår var det dags att börja skriva på vårat paper som ska handla om fenomenet Hopp. bröööööl jag vill inte mer!
På kvällen var det den underbara kursen Global Hälsa.. Me lööööve it! Än en gång så kör vi tvärtomspråket!! Där ska vi göra en gruppuppgift som ska vara att jämföra 3 länder i 3 olika kontinenter om millenium goal nr 4. Dvs Child Mortality eller vad det nu va. Helt underbart.. Not.
Det ska vara en inlämningsdel och en muntlig presentation, in english people.

Girls vi får helt enkelt fixa det snarast!

Imorse fick jag sovmorgon, vi skulle haft handledning klockan 08 men det hade blivit framflyttat, trodde vi ja! Halv tio igår kväll hade hon bestämt sig för att det skulle visst vara handledning imorse men men jag sov så gott!
Nu måste jag däremot röra mig till plugget iallafall för vi ska tydligen jobba lite med bakgrunden till vårat lovely paper. Hanna, visst är det bara helt fantastiskt!

Ikväll ska vi väl försöka se Bondfilmen Casino Royal, igen. Måste ju uppdatera sig lite innan man går och ser den andra. Jag vill se Saw V!!!!!!! Eller vill man det? Egentligen...

Vi har diskuterat begreppet Kär. Vad är skillnaden på känslan Kär, Betuttad och Förälskelse? Är den det samma men olika stark? Eller är det så att känslan inte går över vid Kär?
En sak som sas var att kär är man väl när man vill vara med personen hela tiden och tänker på personen jämt. Men så kan det ju vara vid en förälskelse med.. Är det Var känslan sitter? Tex om den sitter i maggropen, i hjärtat eller i huvudet?  Då vet vi ju alla nu att det behöver inte betyda hjärtat för den kan vara Referred dvs överförd/projicerad. Alltså känslan som känns att komma från hjärtat kan vara en referred känsla eller fungerar detta bara vid smärta? haha

Borta bra men hemma bäst brukar man ju säga. Mitt hem är nu i mitt Kristianstad, tror jag. Men shit jag saknar er i Stockholm och jag saknar mitt Stockholm. Jag är kluven! Var är mitt hem?

Jag vet att du såg vad som skrevs igår.. Var det första frågan du såg och det var därför du log? Eller du bara log utan anledning? hmhm Dessa tankar!

Ha en supertrevlig helg! Puss hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0