Lite smått panik

Var på föreläsning i måndags, hela dagen. Det bästa är att alla är lika stressade och lost när det gäller tentan. Många frågor som ställdes var bra och andra överflödiga. Det som är svårt är att veta Hur djupt man ska behöva plugga samt hur mycket man ska behöva kunna.
.
Trodde att denna kurs skulle bli den tyngsta, HA det verkar vara nästa kurs. Den kurs som är inriktad på mitt specialistområde verkar vara supertung!
.
Idag har jag och Erica suttit i bibblan ett tag. Har kommit fram till att det är lättare att plugga i min ensamhet, om inte min studiepartner kan besvara mina frågor då da.
.
Det jag kom fram till är att jag ska skiva min tenta (!) nästa fredag. Vet inte hur jag ska lyckas. Vågar inte gå igenom det jag läst, tänk om jag inte förstått något alls! Så är ju självklart inte fallet men det kanske inte är tillräckligt.
.
Ringde högskolan i Kristianstad idag. De har möjlighet att hjälpa mig att skriva min tenta i Krstd. Behöver alltså inte flyga upp till Sthlm för att skriva en tenta mellan 9-12.
.
Imorn flyger jag ner till Skåne igen. Måste plugga, plugga och åter plugga. MASSA! Jobbar kväll torsdag och dag fredag. Vilket betyder plugga fm tors och ev ngt timme på fre kväll. Jobbar på Direkt Optik på lördag så jag kan läsa lite på lördag kväll samt heeela söndagen.
Tiden går väldigt fort. Måste läsa igenom allt minst en gång, gå igenom farmakologin en gång till samt instuderingsfrågorna. Sen måste jag ju lära mig det jag läser.
.
Håller tummar och tår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0