Middag

Middagen med jobbet igår var mycket trevlig. Först åt vi på Zink grill, drack vin och chefen lobbade för att bli askalas. Han blev nog rätt bra i gasen under kvällen faktiskt.

Sen blev det Sturehof, efter det taxi till Skybar för en Mojito ORIGINAL som chefen sa och efter det Golden Hits. Superkul att se alla dansa loss.

Det var jag, chefen och två sjuksköterskor från Umeå. De två skulle på vaccinationskurs idag så de ville inte direkt krypa hem. När vi dansat i 2h var det dags att gå hem. Tur att jag hann med tåget annars hade jag fått sova över på kliniken. Som chefen dessutom berättade var till för att övernatta i när/om man var i stan någon kväll och inte kommer hem. Superbra!

Om det var alkoholen eller inte återstår att se men han ville iaf göra de två sjuksköterskorna delägare i Mydoctor. Utan kostnad sa han dessutom. De har jobbat där i 5 år så vem vet, kanske kan se det som en arbetsförmån i framtiden. haha

Det jag även fick veta var är att jag blir den enda operationssjuksköterskan inom Mydoctor, Umeå och Sthlm tillsammans. De andra jobbar på operation men skillnaden är att jag har den teoretiska kompetensen och specialistutbildad.
Spännande!

Idag är det lördag, väldigt skönt att veta att man är ledig idag och imorn. Ska jäsa och slappa. Ev läsa ngn artikel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0