Dagen F närmar sig.

Flyttar upp till Sthlm på onsdag nästa vecka. Mindre än en vecka kvar. Känns inte riktigt som att det är the end men sista november flyttar Filip ut ur lägenheten och då är Kristianstad över. Har bott här i nästan 5 år. Det är lååång tid. Har dock alltid känts som att det varit på bestämd tid.
Har 3 praktikdagar kvar här i Skåne. Börjar verkligen känna att jag vill ut i arbetslivet igen. Har 5 veckor praktik på ortopeden på SÖS och sen uppsats på halvfart i 10 veckor innan jag kan titulera mig som specialist, operationssjuksköterska. Oooh då ska jag beställa ny namnskylt hehe.

Förhoppningen är nu att min kära morbror kommer ner mycket tidigt på onsdag så vi hinner packa, köra upp, packa ut och att jag får några timmars sömn då jag har en examination på torsdagen där. Nervöst.
Vet inte ens om jag kommer få plats med allt. Har 8 flyttlådor, en tv i låda, 2 sängar, 2 plastblommor, en brudkista och massa tavlor. Glömde cykeln. haha Kommer aldrig få plats. Får se vad som måste lämnas. Ja just det, kläder och skor och två resväskor också. Sa jag att det inte var en riktig flyttbil utan min morbrors arbetsbil? Eh man ska tänka positivt.

På tisdag har jag slutbedömning. Den ska vi ha samtidigt som lunch så vi ska ta långlunch på restaurangen mitt emot sjukhuset. Mysigt!

Måste fixa MRSA prov också, suck. Mycket att göra märker jag.
Har iaf fått in en rutin, bär ner något varje dag till källaren så blir det inte så mycket att bära ner från 4e våningen när det väl är dags att flytta.

Har även pratat med min nya chef. De letar fortfarande efter ny lokal. De skulle se på en idag på Sveavägen. Hoppas det löser sig och att lokalen är stor, luftig och ljus.
Min plan här framöver är att ha praktik 4 dgr på SÖS och vara 1 dag på mitt nya jobb så jag kommer in i arbetet snabbt.
Chefen berättade att de har operationer tors-fre fram till jul men jag ska även lära mig saker runtomkring så det kommer nog finnas saker att göra. Spännande!!
Varje dag som går på praktiken känns bra men nu känner jag att jag vill lära mig det jag ska jobba med.

I helgen ska vi ut och äta mongoliskt! Wohoo Så gott. Sen ska vi dricka lite vin och sen ut och dansa. Ser jag fram emot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0